Allah sana merhamet etsin bil ki; Allah ve Rasulünü sevmek, onlara tabi olup itaat etmekle olur. Allah’ın kullarını sevmesi de onları bağışlaması ile olur.
Denilir ki; kul, hakiki kemalin sadece Allah’ta olduğunu, kendisinde veya bir başkasında gördüğü kemalin ise Allah’tan veya Allah ile olduğunu bilirse, onun sevgisi sadece Allah’a olur. Buda itaate yönelmeye ve kendisini Allah’a yaklaşmaya rağbet etmeyi gerektirir.
Bundan dolayı Allah sevgisi itaate yönelme diye tefsir edilmiş ve yine ibadet ederken Rasulullah (s.a.v)’e itaat etme şartına bağlanmıştır.
Çevirmen: Faik Korkmaz
ISBN: 9786256695733
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 569
Cilt Tipi: Karton İnce kapak
Kağıt Cinsi: 2. Hamur Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm
| Diğer Özellikler |
| Stok Kodu | 9786256695733 |
| Marka | Kuba Yayınevi |
| Stok Durumu | Var |
9786256695733
Havale / Eft :
Havale İle : 179,45 TL
Kapıda Ödeme :
Kapıda Ödeme ile : 185,00 TL
Tek Çekim :
Kredi Kartı ile : 185,00 TL
Mağazamızda taksit için en az 200 TL lik ürünü sepete eklemeniz gerekir
Kalplerin Keşfi Mukaşefetül Kulub 2.Hamur Karton Kapak İ. Gazali Kuba Yayın isimli ürün ile alakalı tarafınıza teklif verebilmemiz için aşağıdaki formu eksiksiz olarak doldurunuz. Bilgilerinizin bize ulaşmasının ardından en kısa sürede teklifimizi tarafınıza ileteceğiz.