Kitap 8 Hadis İmamının Kitabında Geçen Seçme Akaid Hadisleri
Hazırlayan Salah b. Muhammed el-Budeyr
Tercüme Harun Yıldırım
Yayınevi Polen Karınca Yayınları
Kağıt Cilt Sarı şamua - Ciltli
Sayfa Ebat 696 sayfa - 17x24 cm
Polen Yayınevi 8 Hadis İmamının Kitabında Geçen Seçme Akaid Hadisleri adlı kitabı incelemektesiniz.
Seçme Akaid Hadisleri kitabı hakkında yorumları oku yup kitabın konusu, özeti, fiyatı, satış şartları hakkında bilgiyi geniş bir şekilde edinebilirsiniz.
Yaratan Rabbinin adıyla oku . O, insanı " alak " dan yarattı. Oku, Senin Rabbin en cömert olandır. Alak 1-2
MUKADDİME
Hamd, bizi kulluk için yaratan, bize mutluluk yolunu açıklayan, mutsuzluğa giden yoldan da sakındıran Allah 'Azze ve Celle'ye oldun. Ben şahadet ederim ki Allah'tan başka hakkıyla ibadet edilecek bir ilah yoktur, görünmeyeni (gaybı) ve görüneni bilendir. Yine şahadet ederim ki Muhammed (sallallâhu aleyhi ve sellem ) O'nun kulu ve rasûlüdür. Allah'ın salât ve selamı O'nun, ailesinin, sahabesinin ve onlara uyanların üzerine olsun.
Bir müminin, yapması gerekenin en hayırlısı, çokça nasihat etmesi gereken, çocukların ve sorumlu olduğu kimselerin zıddında vuku bulmamaları için en fazla uyarması gereken, korunmak için hazırladıklarının en doğrusu kullukta Allah'ı birlemek yani Tevhid'dir. Bunun içindir ki kullukta Allah'ı birlemekle alakalı hadisleri toplamak için bütün çabamı harcadım. Böylelikle hak için en güçlü destek olsun, inkâr edenin inkârını ve iptal edenin de ifsadını reddedebilsin.
Onların hilelerini ortaya çıkarsın, gecenin karanlığı ile karalığını birbirinden ayırsın, gafili uykusundan uyandırsın. Böylelikle de yarayı sarmada en iyisi, susuzların en iyi susuzluğunu giderici ve ilim ehli için de en iyi kolye olması içindir. Her hadisten sonra hadisin nerede geçtiğini beyan ettim. Uzamaması ve tekrar edenin ezberlemesi için hadisin senedini zikretmedim. Adını da "Tevhid Hadisleri" koydum. Allah 'Azze ve Celle' den bizi rızasına kavuşturmasını ve güzel bir şekilde hasretmesini dilerim.
Salâh b. Muhammed el- Budeyr
1422/2/17 Cuma Günü
el-Medine en-Nebeviyye
Karınca Polen Yayınları 8 Hadis İmamının Kitabında Geçen Seçme Akaid Hadisleri adlı kitabı incele diniz.
Diğer Özellikler |
Stok Kodu | 9786055104184 |
Marka | Karınca Polen Yayınları |
Stok Durumu | Var |
9786055104184
Havale / Eft :
Havale İle : 436,50 TL
Kapıda Ödeme :
Kapıda Ödeme ile : 450,00 TL
Tek Çekim :
Kredi Kartı ile : 450,00 TL
Bankalara Göre Taksit Seçenekleri (Kampanyalı taksitler kalın yazıyla belirtilmiştir) :
8 Hadis İmamının Kitabında Geçen Seçme Akâid Hadisleri isimli ürün ile alakalı tarafınıza teklif verebilmemiz için aşağıdaki formu eksiksiz olarak doldurunuz. Bilgilerinizin bize ulaşmasının ardından en kısa sürede teklifimizi tarafınıza ileteceğiz.